Ugrás a tartalomra

Terepen erősítik a proaktív kommunikációt a csatlakozás előnyeiről

2022.12.06
16:56
Forrás
Facebook
Erősítjük a proaktív kommunikációt a csatlakozás előnyeiről, és ennek érdekében terepre indulunk a 2023-as év elejétől - írta közösségi oldalán Kovács Elvira, a Képviselőház Integrációs Bizottságának elnöke, miután találkozott Bojana Selakovićtyal.

A Nemzeti Konvent az Európai Unióról civil ernyőszervezet új koordinátorával megállapodtak arról is, hogy bizottsági üléseket, közmeghallgatásokat szerveznek különböző önkormányzatokban.

Az említett ernyőszervezet 700 aktív civil szervezetet ölel fel, és egyúttal ellenőrzi Szerbia integrációs folyamatát, a Képviselőház Integrációs Bizottságával együttműködve.

uniós csatlakozás
Szerbia

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.