Ugrás a tartalomra

Nyugodt a helyzet Koszovón, Vučić este sajtótájékoztatót tart

2022.12.10
08:57
2022.12.10
09:05
Forrás
Pannon RTV
Nyugodt volt az éjszaka pénteken Kosovska Mitrovicában. A koszovói rendőrség letartóztatott egy szerb férfit, akit hivatalos személy elleni támadással vádolnak.

Az Európai Unió koszovói igazságügyi és rendőri missziójának, vagyis az EULEX csapatai járőröznek és fokozott figyelemmel kísérik a történéseket. Mellettük koszovói rendőrség különleges egységei is ügyeltek a rendre. Az utóbbiak kisebb csapatai a Bošnjačka mahala és a Tri Solitera városrészekben állomásoznak. A koszovói rendőrség a jarinjei határátkelőn az éjjel letartóztatta a szerb nemzetiségű M. A.-t. Őt minősített emberölési kísérlettel gyanúsítják. A vád szerint hivatalos személy elleni lőfegyveres támadásban vett részt. A helyzet továbbra is feszült a térségben, azt követően, hogy a koszovói rendőri erők csütörtök este bevonultak Koszovó északi részébe. Aleksandar Vučić, szerb államfő ma 19 órakor sajtótájékoztatót tart, ahol beszámol a koszovói helyzetről.

Koszovó

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.