Ugrás a tartalomra

Đurić: A nemzetközi közösségnek meg kell büntetnie Kurti kormányát

2023.01.09
08:14
2023.01.13
07:24
Forrás
Tanjug
Eljött az ideje, hogy a nemzetközi közösség habozás nélkül felhasználjon minden rendelkezésre álló politikai és gazdasági eszközt annak érdekében, hogy Pristinát visszaterelje a meglévő megállapodások végrehajtásának útjára.

Emellett ideje Albin Kurti kaotikus viselkedéséért megbüntetni annak kormányát, mondta Marko Đurić. Szerbia egyesült államokbeli nagykövete kifejtette, ahhoz, hogy visszatérjünk a tárgyalóasztalhoz, a Kurti-kormányt kell szankcionálni kiszámíthatatlan viselkedése miatt. Koszovónak vissza kell térnie a meglévő megállapodások végrehajtásának pályájára, újjá kell építenie a megrendült bizalmat, és a múlt helyett a jövőbe kell tekintenie – mondta Đurić. Hozzátette, a külügyminisztérium vezető tanácsadója, Derek Chollet vezette amerikai delegáció közelgő látogatása a régióban több mint örvendetes lehetőség, hogy lépést tegyenek ebbe az irányba.

Albin Kurti
Marko Đurić
Szerbia

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.