Ugrás a tartalomra

Törvénymódosításokról szavaztak a parlamentben

2023.02.27
16:25
2023.02.27
21:04
Forrás
Szerbiai RTV
Több törvényt, törvénymódosítást és államközi megállapodást is elfogadtak ma a parlamenti képviselők a köztársasági képviselőházban.

A képviselők két, a Belgrád-Niš közötti vasútvonal korszerűsítésével kapcsolatos törvényt is jóváhagytak. Goran Vesić szerb közlekedési miniszter a téma kapcsán elmondta, hogy a Belgrád és Újvidék közötti vasúti szakasz már elkészült, az Újvidék-Szabadka vonal építése pedig jelenleg is zajlik. Belgrádból Nišbe jelenleg hat óra alatt lehet eljutni vonattal, a rekonstrukció után azonban ez az idő 100 percre rövidülne le - tette hozzá Vesić. A köztársasági parlamenti képviselők emellett elfogadták a tényleges tulajdonosok központi nyilvántartásáról szóló törvény módosítását.

törvény
törvény módosítás
törvénymódosítás
Szerbia
parlament
szerb képviselő
szerbiai képviselőház

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.