Ugrás a tartalomra

Fremond Árpád: Minden eddigi célkitűzésünket meg tudjuk valósítani

2023.03.14
18:08
2023.03.14
20:36
Forrás
Pannon RTV
Minden eddigi célkitűzésünket meg tudjuk valósítani majd az elkövetkező időszakban - hangsúlyozta Fremond Árpád, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke Közügyek című műsorunkban.

Kishegyesen folyamatosak az építkezések, Topolyán viszont egy olyan stratégiai döntésre jutottak az önkormányzattal, hogy leállítják a hotel építését, mivel a kivitelező nem tudott megfelelni az elvárásoknak. Erre néhány hét múlva írják ki újra a közbeszerzési tervet.

A Magyar Nemzeti Tanács elnöke a többi közt azt is elmondta, hogy a héten jelennek meg azok a kiírások, amelyek a kultúregyesületeknek és a civil szervezeteknek szólnak. Valamint idén is lesznek oktatási pályázatok, amelyek szintén fontosak.

Fremond Árpád, elnök, Magyar Nemzeti Tanács: „A zsabljai templomnál már megy az építkezés. Az átcsoportosítások kapcsán már bízom benne, hogy Noszán is megfog indulni az építkezés hamarosan. Ugyanúgy Bezdánban, a színház tekintetében le lett tisztázva, hogy milyen projekttel fognak elindulni. Pancsován is a projektünk el kell, hogy induljon néhány hét múlva. Tehát minden olyan projekt, aminek folytatódnia kell, folytatódni fog.”

Fremond Árpád
MNT
Közügyek

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.