Ugrás a tartalomra

A magyarok az első, a szerbek a második meccsre készülnek

2023.03.27
16:19
2023.03.27
16:27
Forrás
nemzetisport.hu, RTS
A magyar labdarúgó válogatott Bulgáriával játszik ma Európa-bajnoki selejtezős mérkőzést Budapesten, a Puskás Arénában - ez a magyarok első meccse a G csoportban. Szerbia is ebben a csoportban küzd a továbbjutásért.

A Sasok ma már a második mérkőzésüket vívják, Podgoricában Montenegróval találkoznak, amely még sosem jutott ki az Eb-re. A szerbek egyébként az első fordulóban jól teljesítettek, Litvánia ellen 2:0-ra nyertek. A mostani ellenfél, Montenegró is jól kezdett, egygólos győzelmet aratott a bolgárok vendégeként. Ez jó előjel lehet a magyar válogatottnak, amely ma Bulgáriát látja vendégül. Mindkét mérkőzés 20 óra 45 perckor kezdődik, a magyarok játékát az M4 Sporton, a szerbekét a Szerbiai RTV 1-es műsorán követhetjük.

Európa-bajnok
selejtező
Szerbia
Montenegró
Bulgária

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.