Ugrás a tartalomra

Gólnélküli 170. örökrangadó

2023.04.26
20:51
2023.04.26
21:18
Forrás
Szerbiai RTV
A Partizan és a Crvena zvezda gólnélküli döntetlennel zárta a 170. örökrangadót a szerbiai labdarúgó Szuperliga 32. fordulójában.

 Az első találat nélküli mérkőzést még 2006-ban játszották a csapatok a fekete-fehérek stadionjában. Tartalmas meccs volt, azonban gól nem született. A vendégek kezdtek jobban, majd a hazaiak nyújtottak többet. Az összecsapáson nézők nem voltak, mert a Szuperliga korábban megbüntette a Partizant. A tabellán az első a piros-fehér gárda, és már megnyerte a bajnokságot, őszre biztosan ott lesz a Bajnokok Ligája főtábláján, míg a fekete-fehérek a negyedikek a ranglistán.

Partizan
Crvena zvezda
örökrangadó
Szuperliga
labdarúgás

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.