Ugrás a tartalomra

Egyeseket felbátorítja, ami a többséget elborzasztja

2023.05.04
15:21
2023.05.04
15:26
Forrás
Szerbiai RTV
A belgrádihoz hasonló merénylettel fenyegetőzik egy bihácsi fiatalember.

Z.A. a közösségi médiában olyan bejegyzést posztolt, melyben egykori középiskoláját fenyegeti. Az a fiú, aki nyolc gyereket megölt, számomra király! Régóta készülök valami hasonlóval a bihácsi iskolában. Példátlan mészárlás lesz, az életemre esküszöm! - fogalmazott a férfi. Nem sokkal később az intézmény közleményt adott ki, melyben tájékoztatták a tanulókat és a szülőket, hogy Z.A. bejelentése miatt nincs ok a pánikra. Az illetékes hatóságokat időben tájékoztattuk, akik hatáskörüknek megfelelően jártak el – áll a közleményben.

Még egy likvidálási lista létezéséről kapott értesítész a belgrádi rendőrség, közölte a Tanjug. Egy harmadikos általános iskolás fiúnál találták. A Desanka Maksimović általános iskola kilencéves diákjával a rendőrség folytat majd beszélgetést.

merénylet
mészárlás
Belgrád

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.