Ugrás a tartalomra

Többet nyaralnának a szabadkaiak

2023.05.28
10:30
2023.05.28
10:37
Forrás
subotica.com
Tavalyhoz képest növekedett a szabadkaiak körében a nyaralások iránti érdeklődés - az észak-bácskai városban a legtöbben Görögországba és Tunéziába szeretnének eljutni.

Az utazási irodák szerint jelentősebb árkülönbségek tavalyhoz képest nincsenek. A legolcsóbb választás Tunézia, ebben az esetben még úgy is kedvező árról lehet beszélni, hogy tartalmazza a repülőjegy költségét is. Mégis a legtöbben Görögországot választják, mindez pedig annak is köszönhető, hogy a mediterrán ország májustól egészen szeptember végéig látogatható nyaralás céljából. Valamelyest csökkent az utazási kedv Szerbián belül. Az utazási irodákban azt tapasztalják, hogy immár lényegesen többen választják a külföldi nyaralást, az elmúlt két évben népszerű belföldi úti céloknál. Ha Szerbiáról beszélünk, még mindig Soko Banja és Vrnjačka Banja, valamint Zlatibor és a Tara-hegység a legközkedveltebb célpontok. Itt jellemzően az állam által biztosított utalványokat használják fel a lakosok.

Szabadka
nyaralás
Görögország
Tunézia

Most

12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.
09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.