Ugrás a tartalomra

Vučić: Itt mindig tárt karokkal fognak titeket várni

2023.07.24
11:47
Forrás
Tanjug
A régió szerb nemzetiségű gyerekeivel találkozott a szerb elnök.

A régió szerb nemzetiségű gyerekeivel találkozott Aleksandar Vučić a belgrádi elnöki hivatalban. A legtöbb gyerek Horvátországból érkezett.

Itt nem vendégek vagytok, itt mindig tárt karokkal fognak titeket várni. Minden szerb egy nemzethez tartozik, függetlenül attól, hogy a világ mely pontján él - mondta a szerb államfő.

A legfontosabb az, hogy óvjuk anyanyelvünket, írásunkat, kultúránkat, hogy vigyázzunk egymásra és ápoljuk a jövőnket - hangsúlyozta Vučić.

gyerekek
fogadás
Belgrád

Most

16:51, Frissítve: 21:15

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.