Ugrás a tartalomra

Még 40 ezer üdülési utalványt osztanak ki a szerbiai pihenőhelyekre

2023.09.06
12:35
Forrás
021.rs
Ezekért október 20-áig jelentkezhetnek az érdeklődők.

Eddig 260 ezer utalványt osztottak ki, ezekből pedig 160 ezret váltottak be. Az illetékesek szerint az üdülési utalványoknak köszönhetően jelentősen kitolódik a szerbiai turistaidény is.

A megmaradt utalványokat az érintettek egészen november 20-áig tudják kihasználni, közölte Uroš Kandić, az idegenforgalmi minisztérium államtitkára. Az utalványok iránt leginkább a nyugdíjasok érdeklődnek, akiknek legkedveltebb célpontjuk Sokobanja.

Az érdeklődők a posták tolóablakainál igényelhetik az utalványokat.

üdülés
utalvány
Szerbia

Most

16:51, Frissítve: 18:19

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.