Ugrás a tartalomra

Német munkaadók: A szerbiai munkavállalók nem hajlandóak utazni a munkahelyükre

2017.05.07
13:57
A német munkaadók szerint a szerbiai munkavállalók nem eléggé mozgékonyak, az utazás miatt nem hajlandók arra, hogy más városokban dolgozzanak - írja a Szerbiai RTV
A német munkaadók szerint a szerbiai munkavállalók nem eléggé mozgékonyak, az utazás miatt nem hajlandók arra, hogy más városokban dolgozzanak - írja a Szerbiai RTV. Külföldön az alkalmazottak naponta több órát töltenek volán mögött, autóbuszban vagy metróban, hogy eljussanak a munkahelyükre. A szerbiaiakat erre nehéz rávenni - állítják a németek. Egyes cégvezetők arra panaszkodnak, biztosítják a fuvart, de ennek ellenére az emberek az utazást a munkavállalás akadályaként élik meg. Ezzel a gonddal kapcsolatban a megkérdezettek több szerbiai várost említenek, köztük Szabadkát is. (Szerbiai RTV)
Szerbia
munkavállalók

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.