Ugrás a tartalomra

A rendőrség belgrádi és újvidéki drogdílereket tartóztatott le

2014.01.20
23:03
A B92 értesülései szerint a rendőrség szervezett akciója keretében ma 16 belgrádi és újvidéki, kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatba hozható személyt állítottak elő
A B92 értesülései szerint a rendőrség szervezett akciója keretében ma 16 belgrádi és újvidéki, kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatba hozható személyt állítottak elő. A házkutatások során marihuánát, heroint, valamint kábítószer mérésére használt mérleget is találtak. A rendőrség hamarosan közleményt ad ki. A B92 nem hivatalos értesülései szerint Belgrádban nyolc személyt állítottak elő. Újvidéken 17 helyszínt kutattak át, és szintén nyolc személyt állítottak elő. A belgrádi rendőrségen a Blicnek elmondták, „többségüket kihallgatják, majd azután döntik el, előzetes letartóztatásba helyezik-e őket”. Decemberben a rendőrség két nagyszabású akciót hajtott végre Villám és Villám1 fedőnév alatt, amelynek köszönhetően nagyszámú drogterjesztőt állítottak elő. (B92, Tanjug, Vajdaság MA)  

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.