Ugrás a tartalomra

Őrizetbe vették a pénzmosókat

2016.11.29
16:05
2017.10.03
10:16
Közel 180 embert vettek őrizetbe pénzmosás miatt egy előző heti nemzetközi akcióban Európa-szerte és az Egyesült Államokban - jelentette be az uniós igazságügyi együttműködési szervezet kedden
Közel 180 embert vettek őrizetbe pénzmosás miatt egy előző heti nemzetközi akcióban Európa-szerte és az Egyesült Államokban - jelentette be az uniós igazságügyi együttműködési szervezet kedden. A tájékoztatás szerint a hatóságok 23 millió euró értékben azonosítottak törvénytelenül szerzett pénzeket, amelyeknek mintegy 95 százaléka internetes cselekményekből származott. Az akció az úgynevezett money muling pénzmosási trükköt alkalmazó bűnözőket célozta. A módszer lényege, hogy a csalók közvetítők bankszámláin keresztül menekítik ki a különböző bűncselekményekből származó bevételeiket. A művelet során 580 ilyen közvetítőt azonosítottak és 380 gyanúsított kihallgattak. (VajdaságMA)
Európa
őrizetbe vétel
pénzmosás
bűnözők

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.