Ugrás a tartalomra

Újabb csatlakozási fejezetek nyílhatnak meg Szerbia számára

2017.01.19
18:41
Horvátország és Bulgária is rábólint, megnyílhat Szerbia számára a 26
Horvátország és Bulgária is rábólint, megnyílhat Szerbia számára a 26. uniós csatlakozási tárgyalási fejezet - közölte az Európai Unió minisztereinek tanácsához közeli forrás. Azt is fontolgatják, hogy a 26. mellett megnyitnák még a vállalkozásokról és az ipari politikáról szóló 20., valamint a környezetvédelemről és a klímaváltozásról szóló 27. fejezetet is. Erre várhatóan február végén vagy márciusban kerülhet sor. (Beta, B92)
EU
Szerbia
csatlakozás
fejezet
megnyitás

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.