Ugrás a tartalomra

Priština pert indíthat Szerbia ellen népirtás vádjával

2017.04.05
15:34
Miután Koszovónak nem sikerült csupán egy törvénymódosítással a koszovói védelmi erőket katonasággá alakítania, Hashim Thaci bejelentése szerint Priština arra készül, hogy népirtás vádjával pert indít Szerbia ellen
Miután Koszovónak nem sikerült csupán egy törvénymódosítással a koszovói védelmi erőket katonasággá alakítania, Hashim Thaci bejelentése szerint Priština arra készül, hogy népirtás vádjával pert indít Szerbia ellen. Ez egy procedurális eljárás, amelyet tiszteletben kell tartanunk - mondta Thaci, és hozzátette: élnünk kell azzal a megkérdőjelezhetetlen jogunkal, hogy bepereljük Szerbiát népirtás vádjával. (Szerbiai RTV)
Koszovó
Pristina
Thaci
népirtás
per indítása

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.