Ugrás a tartalomra

Sikeres évet tudhat maga mögött a VMSZ Zentán (videó)

2017.06.21
15:06
Eredményes időszakot tudhat maga mögött a Vajdasági Magyar Szövetség zentai községi szervezete, hangsúlyozták a párt illetékesei mai sajtótájékoztatójukon
Eredményes időszakot tudhat maga mögött a Vajdasági Magyar Szövetség zentai községi szervezete, hangsúlyozták a párt illetékesei mai sajtótájékoztatójukon. Az eseményen beszámoltak az elmúlt egy év legfontosabb eredményeiről, valamint a jövőbeli tervekről is. A Zentai Egészségház teljes körű felújítása is egyike azoknak az infrastrukturális beruházásoknak, amelyeket a Vajdasági Magyar Szövetség saját eredményeiként könyvel el, akárcsak a csatornahálózat bővítése, az oktatási és nevelési intézmények felújítása, vagy éppen az egyházakhoz kapcsolódó beruházások megvalósulása. zenta_egeszseghaz A párt nyugdíjas fóruma számos sikeres projektet tudhat maga mögött, amelyek mindegyike a vajdasági magyarság itthon maradását volt hivatott szolgálni. Barsi Márta, zentai elnök, VMSZ Nyugdíjas Fórum: „Évtizedekkel ezelőtt ez nem volt olyan nagy gond, mint most, és úgy gondolom, hogy a Nyugdíjas Fórum itt sokat tud tenni abba az irányba, hogy lehetőleg itt maradjanak, vagy visszajöjjenek azok a fiatalok, akik elmentek.”



A VMSZ Zentai Ifjúsági Fórumának a legsikeresebb rendezvénye a 2017 perc foci elnevezésű esemény volt. A VMSZ fiataljai a közeljövőben két projekt megvalósítását tervezik. Sztantity Szebasztián, zentai elnök, VMSZ Ifjúsági Fórum: „Egy közös projekt az Intellektus Civil Szervezettel és a Zentai Vízilabdaklubbal, egy új eredményjelző tábla beszerzése az idei vízilabda-tornára, illetve a zentai vállalkozókkal és szintén az Intellektus Civil Szervezettel egy közös projektünk van a Halászcsárdán is, amelynek keretében egy játszóteret szeretnénk létrehozni az ott fürdőző gyermekek számára.” A párt zentai szervezete javában készül a küszöbön álló helyi közösségi választásokra. Juhász Attila, zentai elnök, VMSZ:  „A Vajdasági Magyar Szövetség olyan egyének, személyek mögé tud majd felsorakozni, akikkel azonos programunk, azonos célkitűzéseink vannak. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a saját tagságunkból, hanem azon polgárok köréből is lesznek támogatottjaink, akik felvállalják azokat a programokat, célkitűzéseket, amelyeket mi meghirdettünk, és a programjainkban lefektettünk.” A párt illetékesei fontosnak tartják, hogy a lakosság észrevételei folyamatosan eljussanak hozzájuk. Lőrinc Csongor, a VMSZ zentai községi szervezetének elnöke kiemelte, azok, akiknek észrevételei vannak, jelezzék azokat nekik, hogy közösen tehessenek a közösségért.
VMSZ
Ifjúsági Fórum
Zentai Egészségház
Nyugdíjas Fórum

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.