Ugrás a tartalomra

Konzultációra hívta Vučić a kormányt

2017.10.02
18:01
2024.03.19
08:51
Forrás
Szerbiai RTV
Konzultációra hívta Aleksandar Vučić szerb államfő Ana Brnabić miniszterelnököt, valamint az összes kormánytagot, továbbá a biztonsági ügynökség tagjait.

Konzultációra hívta Aleksandar Vučić szerb államfő Ana Brnabić miniszterelnököt, valamint az összes kormánytagot, továbbá a biztonsági ügynökség tagjait ma délután. A sürgős egyeztetés témája az volt, hogy az Európai Bizottság közleményt adott ki, amely szerint a katalán helyzet és elszakadási törekvés nem hasonlítható össze a koszovói függetlenedéssel. Meg fogjuk kérdezni az Európai Bizottságot, hogy ugyanaz a nemzetközi jog vonatkozik-e minden államra, vagy létezik egy másik is, amelyet a nem EU-tagokra alkalmaznak - jelentette ki a média képviselőinak Ana Brnabić, miután véget ért a konzultáció Belgrádban. Hozzátette, arról egyeztettek, hogy Szerbia milyen választ adjon az Európai Bizottság közleményére.

Zorana Mihajlovic, konzultáció

Aleksandar Vučić
konzultáció
szerb kormány

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.