Ugrás a tartalomra

Óriási gond a szennyvíz

2017.01.03
11:42
Szerbia számára óriási gondot jelent a szennyvíz, az ország területének mindössze 17 százalékán van csatornahálózat, míg az Európai Unióban ez az arány 70-80 százalék
Szerbia számára óriási gondot jelent a szennyvíz, az ország területének mindössze 17 százalékán van csatornahálózat, míg az Európai Unióban ez az arány 70-80 százalék. Erről is beszélt Tanja Miščević, Szerbia uniós tárgyalócsoportjának vezetője egy televízióműsorban. Azt mondta, az EU-hoz való csatlakozás nemcsak politikai kérdés, hanem például környezetvédelmi is. Ahhoz, hogy Szerbia az uniós előírásoknak megfelelően felzárkózzon, erre a célra több mint 11 milliárd eurót kellene fordítani. Ezt az ország nem tudja előteremteni, uniós forrásokra lesz szükség. (Tanjug)
szennyvízelvezetés
Szerbia
szennyvíz
Tanja Miščević
uniós csatlakozás

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.