Ugrás a tartalomra

Továbbra is lecserélhetőek a régi jogosítványok

2017.06.11
09:50
Azoknak a gépkocsi-vezetőknek, akik nem vesznek részt a közlekedésben és még nem cserélték le könyvecske alapú jogosítványukat kártyaalapúra nem kell félniük attól, hogy megbüntetik őket, továbbá az elkövetkező időszakban bármikor kérvényezhetik az új kártya típusú jogosítványt, még annak ellenére is, hogy tegnap lejárt a határidő a cserére vonatkozóan - tájékoztat a szerbiai közlekedésrendészet
Azoknak a gépkocsi-vezetőknek, akik nem vesznek részt a közlekedésben és még nem cserélték le könyvecske alapú jogosítványukat kártyaalapúra nem kell félniük attól, hogy megbüntetik őket, továbbá az elkövetkező időszakban bármikor kérvényezhetik az új kártya típusú jogosítványt, még annak ellenére is, hogy tegnap lejárt a határidő a cserére vonatkozóan - tájékoztat a szerbiai közlekedésrendészet. Azok azonban, akik mától kezdve autóba ülnek és nincs új típusú jogosítványuk hatezertől húszezer dinárig terjedő büntetésre számíthatnak. (Tanjug)
Szerbia
büntetés
jogosítvány

Most

16:10, Frissítve: 16:30

Gyereket a magasba! Adán is

Ada is csatlakozott a Gyereket a magasba! elnevezésű határon átívelő programhoz, amelyet a budapesti székhelyű Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom indított el évekkel ezelőtt.
15:50, Frissítve: 15:59

Megvannak a hozzávalók az ünnepi fogásokhoz

A húsvétot megelőző napokban szigorú böjtöt tartanak a ortodox hívek. Vasárnap azonban már ünnepi fogásokat fogyasztanak. Az újvidéki limáni piacon is sokan vásárolták meg a húsvéti menü hozzávalóit.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.