Ugrás a tartalomra

Aszfaltrajzok Magyarkanizsán

2017.10.05
12:01
2024.03.19
08:49
Forrás
Pannon RTV
Aszfaltrajzzal ékesítették a Városháza előtti kisparkot a magyarkanizsai óvodás gyerekek ma délelőtt a gyermekhét keretében.

Ki szívecskét, ki napocskát hagyott emlékül a járókelőknek - a gyerekek egy órán át rajzoltak a Városháza előtti sétányon. Minden gyermek örömére építsünk hidat a korosztályok között - idén ez a gyermekhét mottója. A Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény évek óta megszervezi a programot.

Bús Szuzanna, pszichológus, Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény: „A Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény különböző színes programok segítségével szeretné széppé tenni ezt a gondolatot. A programok a sportról szólnak, a kultúráról, a zenéről, a képzőművészetről és persze a biztonságról. A programokban részt vesznek községünk óvodás gyermekei, egészen 3 éves kortól, 6 éves korig.”

A rendezvényen megjelent az önkormányzat több tagja, akik színes labdákkal lepték meg a legkisebbeket. Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „Úgy gondolom, hogy minden önkormányzat, így Magyarkanizsa község önkormányzatának is fő prioritása, hogy a gyerekek érezzék a közösséghez való tartozást.”

A parkot napokon keresztül díszíti majd a sok színes gyermekrajz.

Magyarkanizsa
aszfaltrajz
óvodás
Fejsztámer Róbert

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.