Ugrás a tartalomra

Összeül a Nemzetbiztonsági Tanács

2017.11.16
10:40
2024.03.19
08:37
Forrás
Pannon RTV
Aleksandar Vučic szerb államfő kezdeményezésére délben összeül a Nemzetbiztonsági Tanács.

Erre azért volt szükség, mert Bakir Izetbegović szavai megingatják a térség stabilitását - mondta Nebojša Stefanović, szerb belügyminiszter.

Mint ismeretes, Bosznia-Hercegovina háromtagú államelnökségének bosnyák tagja egy interjúban azt nyilatkozta, hogy Bosznia-Hercegovinának meg kellett volna szavaznia a koszovói függetlenség elismerését, és reméli, hogy ez meg is történik.

Az üggyel kapcsolatban a Nemzetbiztonsági Tanács ülését megelőzően Aleksanadar Vulin is megszólalt. A szerb védelmi miniszter szerint az ország biztonságának és stabilitásának megőrzése érdekében kellett összehívni az ülést.

Aleksandar Vulin, védelmi miniszter, Szerbia: „Vučić elnök úr a béke és a stabilitás miatti aggodalma okán hívta össze az ülést. Úgy gondolom, hogy a reális helyzetet fogjuk áttekinteni, illetve beszélgetünk az illetékes szolgálataink munkájáról, az átszervezésekről és a súlyosabb feladatainkról. Tehát, hogy mit kell tennünk annak érdekében, hogy Szerbiában békés és stabil maradjon a helyzet.”

Szerbia
nemzetbiztonsági tanács
Nebojša Stefanović

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.