Ugrás a tartalomra

Hagyományos disznótort tart a VMSZ topolyai helyi szervezete

2017.12.01
16:05
2024.03.19
08:32
Forrás
Pannon RTV
A rendezvényre december 10-én a topolyai tó partján található felújított Művésztelepen kerül sor.

A disznóvágás reggel 7 órakor kezdődik, fél nyolctól lángossal, teával forraltborral várják a vendégeket, majd hagyományos reggelivel zeneszó mellett. A disznóvágás alkalmával elkészített termékeket jótékony célra ajánlják fel.

Az esemény a VMSZ kampányrendezvénye is egyben, amelyen a december 17-én esedékes helyi közösségi választásokon való voksolás fontosságára hívják fel a figyelmet – tájékoztatott Tomik Nimród, a VMSZ topolyai helyi szervezetének elnöke. „Úgy gondolom, hogy nagyszerű alkalom lesz arra, hiszen mind a 21 jelölt kint lesz majd és a polgárok találkozhatnak velük és azokat a gondokat problémákat, amikkel ők küszködnek el tudják mondani a jelölteknek, úgy gondolom, hogy ez a fórum , ez a rendezvény ezt a célt szolgálja elsősorban és minden kedves tagunkat, minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk december 10-én a Művésztelepen és itt szeretném megköszönni minden kedves topolyainak, aki az aláírásával a mi jelöltjeinket támogatták.”

disznótor
VMSZ
Topolya
kampány

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.