Ugrás a tartalomra

Helyi közösségi választásokra készül Topolya

2017.12.07
18:38
2024.03.19
08:37
Forrás
Pannon RTV
Jövő vasárnap helyi közösségi választásokat tartanak Topolya Községben. Ennek kapcsán az eddig elért eredményekről és a tervekről beszélt Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke.

A topolyai helyi közösségi választásokon pártok nem vehetnek részt, ugyanakkor pártok, csoportosulások támogathatnak személyeket. A VMSZ a VMDP-vel közösen állt a jelöltek mögé.

Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke: „Nekünk fontos, hogy olyan személyek, olyan emberek, szakemberek vezessék a helyi kis településeket, közösségeket, akiknek fontos az együttműködés az önkormányzattal, és akiknek fontos a saját közösségüknek az előrehaladása, illetve a saját közösségük fejlesztése. Szükség van egy jó összhangra az együttműködéshez, és fontos, hogy képzett, tenni akaró személyek kerüljenek pozícióba.

Topolya nagyon fontos stratégiailag, hiszen a legtöbb fejlesztés ebben a városban valósul meg, ezért nem mindegy, hogy Topolya városát kik fogják vezetni - tette hozzá Fremond Árpád: „Fókuszban a Vénusz, a Hotel, a szennyvíztisztító, a vízvezeték s az Ipari Park fejlesztése. Számos olyan projektum van, amit a helyi közösség nyert meg az elmúlt időszakban. Hiszem, hogy ezek a főbb projektumok a megmaradásunk záloga.”

A VMSZ topolyai elnöke kitért a község kisebb településeire is. Bajsán elindult a fürdő felújítása és a vízvezeték hálózat bővítése is megtörtént, Pacséron pedig hamarosan elkészül a termálfürdő fedett része.

Topolya
Fremond Árpád
VMSZ

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.