Ugrás a tartalomra

Határhelyzet szombat reggel

2017.12.23
08:29
Forrás
Pannon RTV
Fokozott forgalom és több órás várakozás a szerb-magyar átkelőkön

Az éjszaka folyamán a Horgos-Röszke autópálya-átlépő magyar oldalán a benzinkútnál volt a sor vége, szombat reggelre is maradt a nagyjából két-három órás várakozás Szerbia irányába az autópályán.

Információink szerint szombat reggel 6 órakor Tompánál a magyar oldalon nagyjából egy kilométeres volt a kocsisor és mintegy 2 és fél órát kellett várakozni a Szerbiába való belépésre.

Ásotthalomnál már a 7 órai határnyitáskor a Turul-szobornál volt a sor vége, és folyamatosan érkeznek a járművek.

Ugyanez a helyzet a röszkei közúti átkelőnél, ahol reggel 7-kor egy kilométeres volt a Szerbiába belépni szándékozó gépjárművek sora.

Bácsalmásnál a határnyitáskor nagyjából 20 autó várakozott a magyar oldalon, egyelőre a tiszaszigeti átkelő a legjárhatóbb Magyarországról Szerbia irányába.

Ami meglepő, hogy az egyébként csendes, éjjel-nappal nyitva tartó hercegszántói határon is több mint egy kilométer hosszan sorakoztak szombat hajnalban a gépkocsik, mintegy két órát várva arra, hogy Szerbiába lépjenek.

határhelyzet
Szerbia

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.