Ugrás a tartalomra

Szegeden előzetes letartóztatásban a barátnője megölésével gyanúsított

2018.01.03
17:47
2024.03.19
08:38
Forrás
MTI
A gyanú szerint a Gunarason élő férfi hétfő délelőtt szóváltás után Szegeden többször fejen ütötte csantavéri barátnőjét, majd a sértett fejét a falba verte és a nyakát két kézzel leszorította.

Harminc napos előzetes letartóztatásba helyezte a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája ma azt a 29 éves férfit, aki a gyanú szerint újév napján meggyilkolta nála négy évvel fiatalabb barátnőjét Szegeden - közölte Hernádi Gyula, a gyanúsított ügyvédje az MTI-vel. A vajdasági, Gunarason élő férfit emberölés bűntettével gyanúsítják. A gyanú szerint a férfi hétfő délelőtt szóváltás után Szegeden, egy Szatymazi utcai lakás szobájában többször fejen ütötte csantavéri barátnőjét, majd a sértett fejét a falba verte és a nyakát két kézzel leszorította. A bántalmazások következtében a nő a helyszínen meghalt. A gyanúsított ezt követően öngyilkosságot kísérelt meg, felvágta az ereit, de rövid idő múlva meggondolta magát, és a szomszédba becsöngetve mentőt és rendőrt hívott. A bíróság a szökés, elrejtőzés veszélye miatt elrendelte a magyar-szerb állampolgárságú, életvitelszerűen a Vajdaságban élő férfi előzetes letartóztatását. A bíróság döntése ellen a gyanúsított és védője fellebbezett.

Hernádi Gyula, védőügyvéd: „A Szegedi Járásbíróság, nyomozási bírája akként határozott, hogy első fokon hozott végzést az ügyben. Előzetes letartóztatásba helyezte a védencemet. Ez ellen a védencemmel egyezően fellebbezést nyújtottunk be, elsődlegesen az előzetes letartóztatás megszüntetése, másodlagosan enyhébb kényszerintézkedés elrendelése iránt.”

Szeged
gyilkosság
Gunaras
Csantavér
letartóztat

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.