Ugrás a tartalomra

Pásztor István: Magyarország és Szerbia között egyre jobbak a kapcsolatok

2018.02.09
17:38
2024.03.19
08:38
Forrás
Pannon RTV
A folyamatos együttes kormányülések is azt bizonyítják, hogy Magyarország és Szerbia között egyre jobbak a kapcsolatok, melynek a haszonélvezői a vajdasági magyarok - nyilatkozta Pásztor István.

A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke ezt azzal magyarázta, hogy a fejlesztések többsége főként Vajdaság területét érintik. A két ország együttműködése egyre jobban elmélyül, ugyanis nem volt még példa arra, hogy egyszerre tíz megállapodás aláírására kerüljön sor - húzta alá Pásztor István. A politikus hozzátette, a miniszterek kétoldali tárgyalásai során legalább 30 téma vetődött fel.

Pásztor István, elnök, VMSZ: „Ezekről nem úgy beszéltek ma a kormányülésen, mint egy hosszútávú vízióról, hanem olyan programokról, amelyeknek vonatkozásában egészen biztos vagyok, hogy az elkövetkező hónapokban konkrét előrelépések lesznek majd. Én úgy látom, hogy az is elképzelhető, hogy az idei évben lesz még egy kormányülés.

Pásztor István
Szerbia

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.