Ugrás a tartalomra

A Dal 2018 második elődöntősei a Pannon Rádióban!

2018.02.18
20:14
2024.03.19
08:52
Immáron bezárult a kör: megvan a nyolc finálés produkció a február 24-i döntőre! A legutóbbi elődöntőn ismét ott volt eurovíziós száguldó riporterünk és exkluzív interjúkat hozott!

AWS, yesyes, Király Viktor és a közönség által „vigaszágon” továbbjutott Horváth Tamás: ők is ott lesznek a következő szombati A Dal 2018 utolsó műsorában, és akár közöttük is lehet az, aki Magyarországot képviselheti a 2018-as Eurovíziós Dalfesztiválon! Rajtuk kívül Vörös Gábor a bájos Odettel is készített interjút, aki ugyan nem jutott tovább, de a zsűri a Legjobb Dalszöveg díjat ítélte oda az énekesnőnek.

Kedden őket hallhatjátok majd a Pannon Presszóban az FM 91.5-ön!

elődöntő

Most

17:40, Frissítve: 17:53

Aki bús szívvel énekelt

Ötven éve, harminc éves korában hunyt el az egyik legnagyobb és legtehetségesebb magyar énekes: Szécsi Pál.
16:19, Frissítve: 17:36

Mindenki készül az ünnepekre

Szerbia és Szabadka is már az ünnepi készülődés lázában égett ma. A Tejpiacon is sokan vásároltak, az eladók szerint valamelyest nagyobb volt a forgalom.
15:09, Frissítve: 16:41

Húsvét Palicson

Hatodik alkalommal szervezik meg a Húsvét Palicson nevet viselő hagyományápoló foglalkozást az ortodox ünnepek alkalmából.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.