Ugrás a tartalomra

Áramszünet február 21-én

2018.02.20
18:00

Szabadka

Február 21-én, szerdán szünetel az áramszolgáltatás

a Zmaj Jova utcában a Pravoszláv templomtól a Đuro Đaković utca irányába, a Kumanovo, az Ivan Zajc és a Stalać utca egy részén, a Majsai út elején, a Bosa Miličević utcáig, a Vatroslav Lisinski utca egy részén, a Bosa Miličević utcának a Zmaj Jova és a Majsai út közötti részén

9.00-9.30 óra között.

*

Szabadka

Február 21-én, szerdán szünetel az áramszolgáltatás

a Bosa Miličević utcának a Zmaj Jova és a Majsai út közötti részén, a Vatroslav Lisinski utcának a Majsai út és a Zmaj Jova utcák közötti részén, a Zmaj Jova utcának a 23-as és a 41-es házszám közötti részén

9.00-12.00 óra között.

 

 

 

Most

17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.