Ugrás a tartalomra

Lövöldözés volt Belgrádban, egy ember meghalt

2018.04.18
11:34
Forrás
Szerbiai RTV
Lövöldözés tört ki éjszaka Belgrádban a Montenegrói utca 8-as szám alatt található vendéglőben. Az áldozat a kórházba szállítást követően hunyt el.

A Szerbiai RTV értesülései szerint a támadó a helyiségbe lépve tüzet nyitott, a 37 éves Luka Radulovićra, majd egy, az utcán várakozó autóval elmenekült a helyszínről. Radulović a kórházba szállítást követően elhunyt. A hatóság számára már korábbról ismert volt Radulović. Gyilkossággal és drogkereskedelemmel gyanúsították. Halálának körülményeit még vizsgálják, de valószínűsítik, hogy kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatos leszámolás áldozata lett a férfi. Luka Radulović októberben abban autóban ült, amely veszélyeztette a szerb köztársasági elnök biztonságát. Akkor az elnöki konvoj járműi közé hajtottak, a szerencsétlenségben végül senki sem sérült meg.

lövöldözés
Belgrád

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.