Ugrás a tartalomra

Šešelj megsértette Horvátország küldöttségének méltóságát

2018.04.18
16:34
Forrás
Szerbiai RTV
Maja Gojković a leghatározottabban elítélte Vojislav Šešelj azon brutális próbálkozását, hogy megsértse a szerb parlament és Horvátország küldöttségének méltóságát.

A köztársasági parlament elnöke úgy fogalmazott, hogy a tiszteletlenség, amit a horvát állami jelképek iránt mutatott a szerbiai parlament képviselője, megengedhetetlen. Šešelj ezzel nemcsak a horvátokat, hanem a vendégszeretetükről híres szerbeket is megsértette - áll Gojković közleményében. Hozzátette, hogy a provokációnak ezen megnyilvánulásai, történjenek azok Belgrádban vagy akár Zágrábban, nem járulnak hozzá a jószomszédi viszony kialakításához, a régiós béke és a nyugalom megőrzéséhez.

Vojislav Šešelj
Szerbia
Horvátország
Maja Gojković

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.