Ugrás a tartalomra

Szigorúbb büntetések

2018.04.20
15:34
Forrás
Szerbiai RTV
Az adóeljárásról és adóadminisztrációról szóló törvény módosítása értelmében szigorúbb büntetések járnak az előírások tiszteletben nem tartásáért, jelentette ki a Szerbiai Adóhivatal igazgatója.

Dragana Marković a Szerbiai RTV-nek elmondta, az adókötelesek mulasztásai közé tartozik, hogy nem adnak ki nyugtát, nem jelentik be a dolgozókat vagy eltérés van a pénztárban. Amennyiben első alkalommal állapítanak meg szabálytalanságot az ellenőrzés során, az eddigi hét nap helyett 15 napos ideiglenes tevékenységvégzési tilalmat rendelnek el. Amikor második alkalommal állapítanak meg szabálytalanságot, az új törvénymódosítás értelmében 90 napos tilalmat szabnak ki, harmadszor viszont az ideiglenes tevékenységvégzési tilalom egy évre szól.

adó
Szerbia

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.