Ugrás a tartalomra

Vučić: Horvátország idegesen és elhamarkodottan reagált

2018.04.23
16:38
Forrás
Tanjug, Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić szerb államfő nem érti Horvátország reakcióját, hogy nem látják szívesen Aleksandar Vulin védelmi minisztert a horvát határokon belül.

Nyilatkozatában hangsúlyozta, Horvátország idegesen és elhamarkodottan reagált, Szerbia válaszáról pedig a szerb kormány dönt majd csütörtökön. Mint ismeretes, Horvátország elítélte a szerb miniszter azon kijelentését, miszerint az ő Horvátországba való látogatásáról Szerbia katonai főparancsnoka, Aleksandar Vučić dönthet, nem pedig a horvát miniszterek. Hozzátették, a szerbiai parlamentben történt április 18-i incidens után, amikor is Vojislav Šešelj, a radikális párt elnöke sértegette a horvát küldöttséget, Vulin kijelentése csak további provokációt jelent.

Aleksandar Vučić
Related news
Aleksandar Vulin szerb védelmi minisztert nem látják szívesen Horvátországban

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.