Ugrás a tartalomra

Pásztor István Carlo Lo Cascióval találkozott

2018.05.17
19:32
Forrás
Pannon RTV
Pásztor István, a tartományi parlament elnöke ma fogadta Carlo Lo Cascio belgrádi olasz nagykövetet.

A találkozón szó esett arról, hogy Olaszország támogatja Szerbia EU-csatlakozását, illetve arról, hogy az olasz befektetők fokozottan érdeklődnek az esetleges vajdasági beruházások iránt. Jelenleg mintegy 70 olasz cég van jelen Vajdaságban, és 20 cég szerepelt mint kiállító az idei újvidéki Mezőgazdasági Vásáron.
A tartomány házelnöke kiemelte, Olaszország a kezdetektől támogatja Szerbiát az Európai Unió felé vezető úton, és ezért nagyon hálásak vagyunk. Pásztor István és Carlo Lo Cascio Vajdaság és az olasz régiók közötti együttműködés fejlesztéséről és fokozottabb gazdasági együttműködéséről is tárgyalt.

Pásztor István
Carlo Lo Cascio
Szerbia
Olaszország

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.