Ugrás a tartalomra

Késelés a zombori közkórház udvarán

2018.05.25
15:40
Forrás
Magyar Szó, Blic
Gyilkossági kísérlet megalapozott gyanújával a zombori rendőrség őrizetbe vett egy 27 esztendős férfit.

A gyanúsítottat azzal terhelik, hogy tegnap 10 óra 30 perc körül a közkórház udvarán, Zomborban, többször is megszúrt egy 47 éves nőt. A hírek szerint a kórház várótermében már szóváltásba keveredtek, amit véres összetűzés követett az udvaron. Szerencsére az orvosok időben tudtak reagálni, és gyorsan ellátták az áldozatot, aki túl van az életveszélyen, jelenleg az intenzív osztályon fekszik orvosi felügyelet alatt. A gyanúsítottat a rendőrség, rögtön az eset után elfogta és 48 órás őrizetbe helyezte. Nem hivatalos értesülések szerint mind az áldozatot, mind az elkövetőt korábban a pszichiátrián kezelték és érzelmi szálak fűzték őket egymáshoz.

Zombor
késelés

Most

08:18

Nyerjen lakást!

Mostanáig több mint 24,6 millió számla QR-kódját küldték be a szerbiai lakosok a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjátékra.
20:30

Európa melegszik a leggyorsabban a kontinensek közül

Európa hőmérséklete a globális átlag nagyjából kétszeresével emelkedik – jelentette az AP hírügynökség az ENSZ Meteorológiai Világszervezete (WMO) és az Európai Unió klímaváltozási szolgálata, a Copernicus legfrissebb jelentéseire hivatkozva.
19:54, Frissítve: 07:52

Megkezdte a támogatói aláírások gyűjtését a VMSZ

Magyarkanizsa, Topolya és Zenta község területén kezdte az önkormányzati listaállításhoz szükséges támogató aláírások gyűjtését a Vajdasági Magyar Szövetség. A párt Topolyán ma elsőként adta át listáját, így az egyes sorszámmal indulnak.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.