Ugrás a tartalomra

Zaharova: Moszkva tiszteletben fogja tartani Szerbia Koszovóval kapcsolatos döntését

2018.08.10
15:13
2024.03.19
08:41
Forrás
Tanjug
Oroszország álláspontja Koszovó kérdésével kapcsolatban következetes és összhangban van a nemzetközi joggal - jelentette ki Marija Zaharova.

Oroszország Külügyminisztériumának Információs és Médiaügyi Osztályának igazgatója hozzátette, Moszkva tiszteletben fogja tartani Szerbia Koszovóval kapcsolatos döntését. Zaharova szavai szerint Oroszország három dolgot nem fogad el: hogy ez egy egyedülálló eset Európában, hogy Koszovó kérdése egy népszavazással megoldható, illetve a történelmi emlékek letagadását.

Ivica Dačićtyal közös belgrádi sajtótájékoztatójukon a szerb külügyminiszter elmondta, azok, akik azt gondolták, hogy ez egy egyszerű határkérdés, azok Pandóra szelencéjét nyitották ki.

Marija Zaharova
Oroszország
Koszovó

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.