Ugrás a tartalomra

Hencidától Boncidáig - Népmesemondó verseny

2018.08.31
10:51
Forrás
www.hagyomanyokhaza.hu
A Hagyományok Háza Hencidától Boncidáig címmel meghirdeti népmesemondó versenyét. A határokon átívelő megmérettetésre 18 éven felettiek jelentkezését várják.

A pedagógusok, hivatásos mesemondók és kezdő tehetségek külön kategóriában mérhetik össze rátermettségüket. A területi elődöntők novemberben és decemberben lesznek, a döntő pedig 2019. júniusában, a Hetedhét Hatvan Népmesefesztiválhoz kapcsolódik. A pályázók október 10-éig jelentkezhetnek a Hagyományok Háza honlapjáról elérhető regisztrációs űrlap kitöltésével, valamint egy videó-felvétel elküldésével.

népmesemondó verseny
Hagyományok Háza

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.