Ugrás a tartalomra

Három év múlva lehet kész a belgrádi kerülőút

2018.09.24
13:57
Forrás
Szerbiai RTV
Folyamatosan dolgozunk a 10-es közlekedési folyosónál leomlott támfal helyreállításán, a tervünk pedig az, hogy az év végéig az autópálya keleti és déli része is elkészüljön.

Ezt nyilatkozta Zorana Mihajlović szerb építésügyi-, infrastrukturális- és közlekedési miniszter. Az IMF-fel a napokban egyebek mellett tárgyalnak majd az infrastrukturális projektekről és beruházásokról is - mondta Mihajlović, majd hozzátette, az építési minisztérium a költségvetése 98%-át fordítja nagyberuházásokra. A belgrádi kerülőút építésére vonatkozó összes szerződést Kínában már aláírták - emlékeztetett. Ennek átadási határideje három év múlva lesz. A tárcavezető azt ígéri, minden héten személyesen tekinti meg, hogyan haladnak a munkálatokkal. 

Belgrád
Zorana Mihajlović

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.