Ugrás a tartalomra

Nemzetközi műkorcsolya verseny Belgrádban

2019.03.13
10:11
2019.03.13
17:46
Forrás
Pannon RTV
A Belgrade Trophy versenyen Szerbia és a környező országok legjobb korcsolyázói mutatták be versenyprodukcióikat. Kovács Anita, a szabadkai Spartacus versenyzője a szabad programban ezüstérmes lett.

Két napig a műkorcsolyázásé volt a főszerep a belgrádi Pionir jégcsarnokban. A Belgrade Trophy Szerbia legrangosabb korosztályos műkorcsolya versenye, ahol a szerbiai versenyzők megmérettethetik magukat a környező országok sportolóival.

Szabadkán március elseje óta már nem működik a városi műjégpálya. Kovács Anita amíg tehette minden nap edzett a szabadkai jégpályán. A kitartó gyakorlás meghozta az eredményét. Anita szabad programjával második lett a 15 évnél idősebbek mezőnyében.

Kovács Anita, Spartacus Műkorcsolya Klub, Szabadka: „Nem volt a legjobb versenyem és fellépésem sem. Tavaly és az idén is volt már sokkal jobb korcsolyázásom is. Azonban elégedett vagyok, mert így is sikerült megszereznem a második helyet.”

A Spartacus sportolója az idény további részében a Szegedi Ice Team Klub segítségének köszönhetően Szegeden tud készülni a versenyekre.

Takács Erzsébet, szülő, Szabadka: „Mivel Szabadkán már nincs jegünk, heti egy alkalommal Szegedre járunk edzeni. Ez nem sok, de több mint a semmi, így tudjuk valahogyan formába tartani a versenyzőket.”

Anita édesanyja elmondta, lánya kitartó és szereti a sportot, célja, hogy ameddig csak lehet, versenyezzen, utána viszont edzőként szeretne a jég közelében maradni.

műkorcsolya
Belgrád

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.