Ugrás a tartalomra

Szemételszállítás Szabadkán az ünnepek alatt

2019.04.09
20:34
2019.04.09
20:39
Forrás
Közlemény
Módosul a szemételszállítás a húsvéti ünnepek alatt Szabadkán.

A szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat nagypénteken és húsvét hétfőn, vagyis április 19-e és 22-e között a következő időpontokban szállítja el a háztartási hulladékot: 19-én rendesen a megszokott módon, hétfőn azonban nem üzemel a szemételszállítás kivéve Kelebia, illetve Királyhalom területén. Az ortodox húsvét alatt április 26-án nem járnak a szemetesautók, kivéve Bajmok és Mišićevo területén. 29-én azonban ismét a megszokott rendszer szerint üzemel a szemételszállítás - áll a vállalat szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Szabadka
szemétszállítás

Most

15:09

Húsvét Palicson

Hatodik alkalommal szervezik meg a Húsvét Palicson nevet viselő hagyományápoló foglalkozást az ortodox ünnepek alkalmából.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.