Ugrás a tartalomra

Vučić Tiranában: Lehetetlen, elfogadhatatlan elméletekről beszélnek

2019.05.09
06:54
2024.03.19
08:50
Forrás
Tanjug
Az albánok mindennapos kommunikációjában szerepel Tirana és Pristina egyesülése, ennek pedig az eredménye az lett, hogy ez természetessé vált, erre már szinte senki sem reagál - jelentette ki Vučić.

Aleksandar Vučić szerb elnök Albánia fővárosában egyeztetett szerdán este Federica Mogherinivel, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselőjével. Leszögezte, lehetetlen, elfogadhatatlan elméletekről beszélnek. Mint mondta, ne számítson senki arra, hogy Koszovó visszavonja majd a szerb és boszniai termékekre kivetett száz százalékos vámot.

A szerb elnök újságíróknak beszélt arról is, hogy május 15-én nyitják meg a közlekedés előtt a felépült autópálya-szakaszt a Grdelica-szorosnál.

Federica Mogherini
Tirana
Aleksandar Vučić

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.