Ugrás a tartalomra

Y-elágazás a Tanyaszínház idei előadásának címe

2019.05.09
23:00
2019.05.10
17:28
Forrás
Pannon RTV
A júliusi kavillói ősbemutatót követően Vajdaság 25 helységében mutatják majd be a dalos-táncos produkciót.

A darabot Lénárd Róbert szövege alapján Puskás Zoltán rendezi színpadra. Magyar Attila, a Tanyaszínház elnöke elmondta: „Az Y-elágazás alatt az értendő, hogy a mai fiatalok, tehát az Y generációról van szó. Van egy ilyen fura címe az előadásnak vagy a darabnak. Valójában a mostani generációval foglalkozunk, akik már ebben a számítógépes világban nőttek fel. Adj Uram, teremtőm - tehát nem várjuk meg azt, hogy elültetjük, locsolgatjuk, kikel és leszedjük és akkor kenyeret sütünk, hanem rögtön, adj Uram, teremtőm! Tehát ezeket a problémákat, az életképeket, illetve az ő filozófiájukat próbáljuk meg majd kivetíteni a színpadon.”

Tanyaszínház
Y-elágazás
Kavilló
ősbemutató

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.