Ugrás a tartalomra

Pannon Rádió nyáron is!

2019.06.05
15:13
2023.11.02
09:06
Forrás
Pannon RTV
Élő, szabadtéri műsorokkal indítja a nyarat a Pannon Rádió. Június végén a magyarországi Tompán, július elején Magyarkanizsán, majd a kishegyesi Szabadegyetemen találkozunk a hallgatókkal.

Június 29., Tompa - a Városnapon mi is ott leszünk!
14 és 16 óra között a főtéren álló színpadról szórakoztatjuk a hallgatókat. Bemutatjuk a települést, az ott élő tehetséges és különleges embereket, a városnapi és egyéb programokat. Lesz vidámpark, veterán motorosok, helyi finomságok. Aki a műsorunk után is ott maradna, este fergeteges R-GO koncertre készüljön.

Július 6., Magyarkanizsa - pannonos délután a Kanizsa Feszten!
A hallgatókat itt is délután 2 és 4 között várjuk. Vendégül látjuk a fesztivál szombati napjának főbb szereplőit. Lesznek középkori lovagok, borok és gyerekprogramok is. A Kanizsa Feszt három napon át, július 4-étől 6-áig várja a látogatókat.

Július 12., Kishegyes - a Szabadegyetemre már hazamegyünk!
A VIFÓ Szabadegyetemén már évek óta ott vagyunk, idén sem lesz ez másként. A pénteki program részeként 14 és 16 óra között mi is faggatjuk az előadókat és persze a szabadegyetemistákat. Mint az utóbbi években, idén is várnak minden fiatalt csapatjátékokkal, műhelymunkákkal és menő előadásokkal, az esti bulikról nem is beszélve.

Mindhárom terepi műsorunkat 91,5-ös frekvenciánkon is sugározzuk.

Pannon Rádió

Most

16:19, Frissítve: 16:25

Mindenki készül az ünnepekre

Szerbia és Szabadka is már az ünnepi készülődés lázában égett ma. A Tejpiacon is sokan vásároltak, az eladók szerint valamelyest nagyobb volt a forgalom.
15:09, Frissítve: 16:41

Húsvét Palicson

Hatodik alkalommal szervezik meg a Húsvét Palicson nevet viselő hagyományápoló foglalkozást az ortodox ünnepek alkalmából.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.