Ugrás a tartalomra

Amerikától kér segítséget Vučić a vámok megszüntetéséhez

2019.06.06
10:36
2020.02.28
16:12
Forrás
Szerbiai RTV
Az Amerikai Egyesült Államoktól kér segítséget Aleksandar Vučić, hogy Koszovó vonja vissza a szerbiai és boszniai árukra kivetett száz százalékos vámot.

Ezt maga az államfő nyilatkozta a Prva Televíziónak. A koszovói helyzetről általánosan szólva elmondta, Szerbiának továbbra is az az érdeke, hogy megegyezéses megoldás szülessen a koszovói problémára, mint mondta, szeretnének konstruktívak lenni. Aleksandar Vučić leszögezte, nem haragszik az Európai Unióra, azonban szomorúsággal tölti el az, hogy hat éve nem biztosítják az albánok a koszovói szerb közösség számára, amit a Brüsszeli Egyezményben vállaltak.

Koszovó
Aleksandar Vučić

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.