Ugrás a tartalomra

Újra elérhető a letiltott magyar Facebook-fiókok zöme

2019.06.22
11:44
2022.07.27
10:44
Forrás
HVG.hu
Lezárult a belső vizsgálat, amely részletesen elemezte a tiltási hullámban érintett felhasználókat - írták a közösségi oldal üzemeltetői a hivatalos közleményükben.

Több ezer magyar felhasználó profilját törölte a napokban a Facebook számoltunk be az esetről néhány napja. A titokzatos fióktörlés a vajdasági embereket is érintette.

A törlés oka az volt, hogy a fiókok a közösségi irányelveknek nem megfelelő tartalmat osztottak meg. A nyomozás azonban rámutatott arra, hogy a felhasználók egy része nem a problémás tartalom népszerűsítése céljából osztotta azt meg, hanem éppen azért, hogy felhívja a figyelmet annak károsságára, így ezeket a fiókokat visszaállították.

A HVG teljes cikke ide kattintva érhető el.

Facebook

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.