Ugrás a tartalomra

Vučić: Párizsban folytatódhat a Belgrád és Pristina közötti párbeszéd

2019.07.16
12:42
2020.02.28
17:40
Forrás
Tanjug
Várhatóan szeptemberben és Párizsban folytatódik a Belgrád és Pristina közötti párbeszéd - nyilatkozta a sajtónak Aleksandar Vučić, aki tegnap óta látja vendégül a francia elnököt Belgrádban.

Emmanuel Macron egy speciális találkozót hívna életre, amelyre meghívná a belgrádi és a pristinai felet, valamint a német kancellárt, mindezt azzal a céllal, hogy előmozdítsa a Szerbia és Koszovó közötti megállapodást. Vučić elmondta, egyezik Macron azon kijelentésével, hogy dolgozni kell azon, hogy minél jobb viszonyok alakuljanak ki a térségben, mert ha erősebbé válunk, akkor már kevésbé lesz fontos a régió számára, mi történik az Európai Unióval.

Párizs
Emmanuel Macron
Belgrád
Pristina
párbeszéd
Aleksandar Vučić

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.