Ugrás a tartalomra

Bombariadó volt a belgrádi Nikola Tesla repülőtéren

2019.07.18
09:54
2024.03.19
08:47
Forrás
Tanjug, Szerbiai RTV
Az első információk szerint a rendőrség terrorelhárítókat küldött a helyszínre. Evakuálták a Lufthansa német légitársaság repülőgépének 130 utasát és öttagú legénységét.

A repülőgépet az oldalsó kifutópályára irányították. A rendőrség megállapította, hogy hamis volt a riasztás. Most azon dolgoznak, hogy azonosítsák a Nikola Tesla repülőtérre betelefonáló személyt – áll a Belügyminisztérium tájékoztatásában. A repülőgépen tartózkodott Szerbia fiatal női kosárlabdacsapata is. Miloš Pavlović, edző elmondása szerint csak miután leszállították őket a gépről a többi utassal együtt, akkor tudták meg, mit történt. Hamarosan megérkeztek az ügyeletes csapatok és a tűzoltók, a repülőgépet pedig biztonságos helyre vontatták.

Belgrád
repülőtér
Nikola Tesla repülőtér
bombariadó

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.