Ugrás a tartalomra

Letartóztatták a pánikkeltőt Belgrádban

2019.07.18
18:10
2024.03.19
08:34
Forrás
Szerbiai RTV
Bombariadó volt ma a belgrádi repülőtéren. A rendőrség megállapította, hogy hamis volt a riasztás.

Az elsődleges információk szerint a riasztást követően a rendőrség terrorelhárítókat küldött a helyszínre. Evakuálták a Lufthansa német légitársaság repülőgépének 130 utasát és öttagú legénységét. A repülőgépet az oldalsó kifutópályára irányították.

A rendőrség megállapította, hogy hamis volt a riasztás, továbbá letartóztatták az 1954-es születésű Z.N.-t, akit szándékos pánikkeltéssel gyanúsítanak – áll a Belügyminisztérium tájékoztatásában.

Ahogyan korábban is beszámoltunk, a repülőgépen tartózkodott Szerbia női ifjúsági kosárlabdacsapata is. Miloš Pavlović, edző elmondása szerint csak miután leszállították őket a gépről a többi utassal együtt, akkor tudták meg, mit történt. Hamarosan megérkeztek az ügyeletes csapatok és a tűzoltók, a repülőgépet pedig biztonságos helyre vontatták.

Belgrád
repülőtér
bombariadó
hamis

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.
13:57, Frissítve: 16:16

Fülemülék éjszakája Topolyán

Topolyán egy kellemes esti séta mellett ismerkedhettek meg az érdeklődők a környezetünkben élő madarak, kiváltképp a fülemüle hímek énekével.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.