Ugrás a tartalomra

Sörfesztivál Belgrádban

2019.08.16
08:03
2019.08.16
17:27
Forrás
Pannon RTV
Számos fajta sört kóstolhatnak azok, akik a következő napokban Belgrádba kirándulnak, ugyanis kezdetét vette a sörfesztivál a szerb fővárosban.

Négy napon át a folyékony kenyéré a főszerep az Ušće parkban. A sör mellett koncertek, és programok várják az érdeklődőket.

Több mint 50 ezer ember gyűlt össze a sörfesztivál első napján. Csütörtök este már hatalmas volt a tömeg. Sokan a koncertek forgatagában, mások a sörpultok előtt, vagy az asztaloknál beszélgetve töltötték az időt, jó hangulatban.

A csütörtöktől vasárnapig tartó esemény iránt idén minden eddiginél nagyobb az érdeklődés.

A programot a szervezők úgy állították össze, hogy minden korosztály és ízlésvilág találjon kedvére való műsort.

Több kiállító mutatja be kézműves söreit, valamint nagyüzemi, prémium kategóriájú főzdék is kiköltöztek az Ušće parkba. Skót, cseh, magyar, de még japán kézműves sörök is kaphatók. Természetesen a sörgigászok is megjelentek a rendezvényen, így német, vagy belga söröket is kóstolhatnak a Belgrádba látogatók.

A Beer Fest hétfőig tart a szerb fővárosban.

Beer Fest
sör
sörfesztivál
Belgrád

Most

18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.
16:10, Frissítve: 17:22

Gyereket a magasba! Adán is

Ada is csatlakozott a Gyereket a magasba! elnevezésű határon átívelő programhoz, amelyet a budapesti székhelyű Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom indított el évekkel ezelőtt.
15:50, Frissítve: 17:11

Megvannak a hozzávalók az ünnepi fogásokhoz

A húsvétot megelőző napokban szigorú böjtöt tartanak a ortodox hívek. Vasárnap azonban már ünnepi fogásokat fogyasztanak. Az újvidéki limáni piacon is sokan vásárolták meg a húsvéti menü hozzávalóit.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.