Ugrás a tartalomra

Nyelvi tanfolyamok a Cnesában

2019.09.12
11:25
2020.01.31
18:13
Forrás
Pannon RTV
A magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény oktatási részlege megkezdte a tanfolyamok és a képzések előkészítését a 2019/20-as tanévre.

Az elmúlt években két fő irányt követtek az intézményben, a nyelvi és az informatikai képzésekre volt eddig a legnagyobb érdeklődés. Az elmúlt években az államilag elismert könyvelői képzésen a résztevők már befejezték az első szakaszokat. Az intézmény otthont ad a Felnőttképzők Regionális Hálózata által szervezett haladó szintű kötéstanfolyamnak is, ami az előző évben is sikeresnek bizonyult.

Nadrljanski Tornai Erika, igazgató, Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény: „A nyelvi képzéseinkre már elindult a jelentkezés. Szeptember végéig lehet jelentkezni az angol, a német, a szerb és a magyar nyelvi képzéseinkre. A magyar és a szerb nyelvi képzésünket általában a középiskolás korosztálynak és a felnőtteknek kínáljuk, de az angol és a német esetében az óvodás korosztálytól egészen a felnőttekig indítunk csoportokat több tudásszinten. Folyamatban van még további nyelvi képzések előkészítése is.”

Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény
Magyarkanizsa
tanfolyam
nyelvi képzés

Most

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.